Bilg, her paylaşımı yeniden düzenleme hakkını her kullanıcısına tanır. Kullanıcılar her paylaştığı içeriği silebilir veya yeniden düzenleyebilir. Tüm düzenleme ve yeniden yayımlanma işlemi kullanıcı tarafından gerçekleştirilir ve yeniden düzenleme için ek bir onay gerektirmez.