Ortak Koşullar Hakkında

Bilg, Google Play, Apple Store, Facebook, Twitter, TikTok, LinkedIn gibi tecrübe sahibi platformların uygulamada olan ve verimli olduğunu gördüğümüz kurallarından istifade eder. Bilg olarak tüm kullanıcılarımıza en iyi deneyimi yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle platformların tecrübelerinden yararlanmayı sürdürebiliriz.

Tümünü Oku

Onaylanmamış Maddeler

Bilg onaylanmamış maddeleri tanıtan veya satan kaynaklara, kaynakların yasallık iddialarını dikkate almaksızın izin vermez. Örnekler: Yasaklı farmasötik ürünler ve besin takviyeleri listesindeki (liste tam kapsamlı değildir) tüm maddeler Efedra içeren ürünler Zayıflama veya kilo kontrolü ile ilişkili olarak ya da anabolik steroitlerle birlikte tanıtılan ve insan koryonik gonadotropini (hCG) içeren ürünler Aktif farmasötik veya tehlikeli maddeler […]

Tümünü Oku

Bilg 1.0 Ekran Görüntüleri

📱 Bilg’e ait 1.0 versiyonu ekran görüntüleri ve bazı detayların yer aldığı örneklere göz atabilirsin. Ekran görüntüleri Samsung S20 ile elde edilmiş ve üzerinde herhangi bir çalışma yapılmamış orijinal uygulama görüntülerdir.

Tümünü Oku

1.0 versiyon

Bilg, 1.0 versiyonuyla kullanıcılarıyla buluşuyor.  Bu kategori sayfasını, Bilg’in güncellemelerini ve yeni özelliklerini duyurmak için kullanacağız.  👨🏼‍🎓 1.0 versiyon ilk adım Bilg’in temel özelliklerini kapsayan 1.0 versiyonu özelliklerinden bazıları şunlardır :  1. Kaynak ve Kullanıcılar birbirini takip ediyor. 2. Kullanıcılar birbiriyle mesajlaşabiliyor. 3. Kullanıcılar birbirini şikayet edebiliyor. 4. Kullanıcılar, içeriği şikayet edebiliyor. 5. Sana Özel, […]

Tümünü Oku

Mesaj gönder

Kullanıcılar ve Yazan Kaynaklar, kendi aralarında mesajlaşma hizmetini ücretsiz olarak kullanabilirler. Her kullanıcının mesaj ayarı “default” olarak aktif konumdadır. Kullanıcılar sisteme dahil olduktan sonra ayarlar kısmından bu özelliği kapatabilirler.  İlgili kullanıcının profilinde yer alan  Mesajlar butonuna dokunun ve mesajınızı yazarak iletin.     Mesaj almayı kapatabilir miyim?  Her kullanıcı mesaj alıp almama hakkını saklı tutar. […]

Tümünü Oku

İçeriği sil

Paylaştığınız bir içeriği silmek için,  Şu adımları uygulayın :  1. Profil sayfasına git 2. İlgili Paylaşımı bul 3. İlgili Paylaşımın karşısında bulunan üç nokta iconuna tıkla ve “İçeriği Sil” butonuna dokun. 4. İşlem Tamamlandı.

Tümünü Oku

İçeriği düzenle

Bilg, her paylaşımı yeniden düzenleme hakkını her kullanıcısına tanır. Kullanıcılar her paylaştığı içeriği silebilir veya yeniden düzenleyebilir. Tüm düzenleme ve yeniden yayımlanma işlemi kullanıcı tarafından gerçekleştirilir ve yeniden düzenleme için ek bir onay gerektirmez.

Tümünü Oku

Kullanıcı Ayarları

Bilg, birçok ayarı Kullanıcıya sunar. Standart olarak her kullanıcının profil kısmında bulunan ayarlar butonu şu şekildedir : 1. Profili Düzenle 2. Kaydedilen Gönderiler 3. Gizlilik Ayarı 4. Engellenen Kişiler 5. Profil Geçişi

Tümünü Oku